HU RO EN     

Fakturi.ro program gratuit de facturare

Partenerii noştrii de la Gsystems au lansat noul program facturare gratuit pentru immuri Fakturi.ro. Sistemul este online şi cum am amintit este gratuit în varianta de bază.  Varianta PRO cu toate funcţiile incluse este la 1 euro / lună.

Care a fost motivul lansări acestei servicii inovative? Reprezentanţii firmei afirmă că "multe firme mici şi mijlocii depun eforturi serioase de a creşte eficienţa activităţii. În acest sens încearcă să automatizeze activitatea de producţie, dar de multe ori activităţile "auxiliare" produc cele mai mari costuri. De exemplu prin implementarea unui sistem nou de producţie se poate creşte eficacitatea producţiei, dar facturarea rămâne un factor ce încetineşte deservirea clienţilor.

Există o serie de programe de contabilitate sau de gestiune, care permit şi o facturare rapidă - pot afirma unii. Dar, dacă analizăm mai atent problema, observăm că aceste programe complexe sunt destul de scumpe (mii sau zeci de mii de euro) şi se adresează de regulă firmelor mari sau cel puţin firme medii. Firma Gsystems srl, din Odorheiu Secuiesc propune o soluţie inovativă: un sistem online de facturare accesibilă oricăror firme, care nu presupune investiţii iniţiale."

Cu Fakturi.ro emiterea facturilor si chitanţelor devine foarte uşoară, aproape automatizată.

Firmele care au testat programul de facturare gratuit pentru immuri Fakturi.ro au fost plăcut surprinşi de utilitate acestuia şi uşurinţa cu care se poate utiliza acesta.

Facturile pot fi personalizate atât ca dimensiune, formă, cât şi cu logo / antet, cu sau fără chitanţă.

Sistemul poate fi testat gratuit la http://fakturi.ro/.

Blog

O experienţă nouă în marketingul (industrial) online. Noile tendinţe pe pieţele de larg consum, dar şi cele de tip business to business ne oferă produse fizice şi servicii cât de cât palpabile prin medii online. Acum am avut o experienţă inedită, mai precis vânzarea personală a unui serviciu online. Partenerii noştrii de la G Systems au dezvoltat o platformă online de urmărire şi control al producţiei, accesibilă prin internet din orice loc, care nu necesită prezenţa managerilor în fabrică, pentru a fi la curs cu ce se întâmplă în producţie.  La prima analiză ni se părea logic, ca fiind un produs (serviciu) online să fie promovat, valorificat tot online. Dar la o analiză mai profundă, am realizat şi am căzut de comun acord, că o campanie de promovare - comercializare numai online, n-are nici o şansă.

Ideea de bază este acum, că este nevoie de vânzare personală intensivă, focusată pe o nişă bine definită. Vânzare care poate fi susţinută de elemente online.

...mai departe