HU RO EN     

Curs de formare profesională - Proiectele Incofop şi Femei Competente

   Compania noastră a luat parte la desfăşurarea celor două proiecte conduse de CRFPA Dolj şi  AJOFM Harghita. Sarcinile specifice în cadrul  proiectului au fost pregătirea şi desfăşurarea de cursuri de formare profesională pentru adulţi: "curs de lucrător în comerţ", formare teoretică şi practică.
  Primul curs, (în cadrul proiectului INCOFOP) a avut loc la Şimoneşti, la sfârşitul anului 2011, un curs de trei luni. Participanţii au fost şomeri din localitate.
   Un curs similar a fost organizat şi la Miercurea Ciuc, (în cadrul proiectului "Femei competente", în perioada aprilie-iunie 2012.
   13 de persoane au participat la ambele locaţii, care au absolvit cu succes cursul şi a trecut examenul final, care a evaluat cunoştinţele lor teoretice şi practice.
   În cadrul formării profesionale, cursanţii au avut oportunitatea de a însuşii metodele de bază a organizării activităţii comerciale, modul de administrare a mărfurilor şi ambalajelor, metode de satisfacere a nevoilor clienţilor şi chiar au început să se familiarizeze cu utilizarea calculatoarelor şi cu limba engleză.

   Mulţumim partenerilor pentru colaborarea profesionistă şi pentru participare entuziastă a cursanţilor.

Blog

O experienţă nouă în marketingul (industrial) online. Noile tendinţe pe pieţele de larg consum, dar şi cele de tip business to business ne oferă produse fizice şi servicii cât de cât palpabile prin medii online. Acum am avut o experienţă inedită, mai precis vânzarea personală a unui serviciu online. Partenerii noştrii de la G Systems au dezvoltat o platformă online de urmărire şi control al producţiei, accesibilă prin internet din orice loc, care nu necesită prezenţa managerilor în fabrică, pentru a fi la curs cu ce se întâmplă în producţie.  La prima analiză ni se părea logic, ca fiind un produs (serviciu) online să fie promovat, valorificat tot online. Dar la o analiză mai profundă, am realizat şi am căzut de comun acord, că o campanie de promovare - comercializare numai online, n-are nici o şansă.

Ideea de bază este acum, că este nevoie de vânzare personală intensivă, focusată pe o nişă bine definită. Vânzare care poate fi susţinută de elemente online.

...mai departe