HU RO EN     

Parteneriat cu firma G Systems – Proiectul Pcontrol

   Firma de consultanţă Asti Advertising şi dezvoltatorul de softver G Systems continuă parteneriatul început în anii trecuţi. G Systems a dezvoltat un sistem inovativ de urmărire şi control al producţiei Pcontrol, beneficiarii acestuia fiind firmele mici şi mijlocii din industria uşoară, în special cele din industria textilă. Obiectivul primordial al acestui sistem este creşterea productivităţii şi controlul costurilor în vederea creşterii profitabilităţii şi competivităţii IMM-urilor.

   Caracterul inovativ al sistemului provine din următoarele: nu necesită investiţii majore (spre deosebire de sistemele ERP obişnuite), ci este accesbil, chiar şi firmelor mici, pe baza unui abonament lunar. Condiţiile iniţiale sunt un calculator personal, cu acces la internet şi un cititor de coduri de bare. Sistemul este accesibil, practic de oriunde, astfel conducerea firmei poate accesa informaţiile despre producţie la orice oră, chiar dacă este plecat din localitate.

Principalele avantaje:
Calculează randamentul fiecărui angajat şi asigura un sistem de salarizare bazat pe productivitatea individuală
Asigură control total asupra costurilor
Se poate controla nivelul defectelor calitative
Sistemul oferă antecalculaţii privind costurile estimate ale unor comenzi
Asistenţă în planificare
Sistemul poate fi implementat fără investiţii, doar pe baza unui abonament lunar
Managementul companiei are control asupra activităţii de producţie chiar şi când nu se află la fabrică
Pe lângă acestea, acum G-systems oferă posibilitatea de a testa gratuit sistemul pe o perioadă de până la 60 zile

Puteţi să citiţi mai multe informaţii pe www.pcontrol.gsystems.ro

Blog

O experienţă nouă în marketingul (industrial) online. Noile tendinţe pe pieţele de larg consum, dar şi cele de tip business to business ne oferă produse fizice şi servicii cât de cât palpabile prin medii online. Acum am avut o experienţă inedită, mai precis vânzarea personală a unui serviciu online. Partenerii noştrii de la G Systems au dezvoltat o platformă online de urmărire şi control al producţiei, accesibilă prin internet din orice loc, care nu necesită prezenţa managerilor în fabrică, pentru a fi la curs cu ce se întâmplă în producţie.  La prima analiză ni se părea logic, ca fiind un produs (serviciu) online să fie promovat, valorificat tot online. Dar la o analiză mai profundă, am realizat şi am căzut de comun acord, că o campanie de promovare - comercializare numai online, n-are nici o şansă.

Ideea de bază este acum, că este nevoie de vânzare personală intensivă, focusată pe o nişă bine definită. Vânzare care poate fi susţinută de elemente online.

...mai departe