HU RO EN     

Beerstorming2.0 noi proiecte de marketing online

Firma noastră împreună cu partenerii strategici Mini-Web şi G Systems au dezvoltat sau dezvoltă în ultima perioadă o serie de noi proiecte de marketing online. O parte din aceste pagini sunt dedicate mediului de business to business, altele sunt site uri affiliate. Vă recomandăm:  

Industrial Marketing

Panasonic digital camera 

E-book Industrial Marketing

Online industrial marketing

Beerstorming2.0

Facturare Gratis

Descarca fotografii de calitate

Castiga bani din fotografii

Download high quality images photos

 

Blog

O experienţă nouă în marketingul (industrial) online. Noile tendinţe pe pieţele de larg consum, dar şi cele de tip business to business ne oferă produse fizice şi servicii cât de cât palpabile prin medii online. Acum am avut o experienţă inedită, mai precis vânzarea personală a unui serviciu online. Partenerii noştrii de la G Systems au dezvoltat o platformă online de urmărire şi control al producţiei, accesibilă prin internet din orice loc, care nu necesită prezenţa managerilor în fabrică, pentru a fi la curs cu ce se întâmplă în producţie.  La prima analiză ni se părea logic, ca fiind un produs (serviciu) online să fie promovat, valorificat tot online. Dar la o analiză mai profundă, am realizat şi am căzut de comun acord, că o campanie de promovare - comercializare numai online, n-are nici o şansă.

Ideea de bază este acum, că este nevoie de vânzare personală intensivă, focusată pe o nişă bine definită. Vânzare care poate fi susţinută de elemente online.

...mai departe