HU RO EN     

Fakturi.ro az ingyenes számlázó program KKVéknak

A partenereink a Gsystems IT vállalattól egy új, ingyenes számlázó programot dobtak piacra a Fakturi.ro-t, amelyet elsősorban kis és közepes vállalatoknak ajánlanak. A rendszer online működik és az alapcsomag ingyenes. A PRO verzió, a teljes funkció csomaggal, mindössze havi 1 euró.

Mi volt a célja ennek az innovatív megoldásnak? A cég kepviselői szerint " sok kis és középvállalat nagy erőfeszítéseket tesz a hatékonyság növelése érdekében. E célból igyekeznek automatizálni a termelésüket, de sok esetben a kiegészítő tevékenységek termelik az extra költségeket. Például egy új termelési rendszer bevezetésével növekedik a hatékonyság, de a számlázás továbbra is lassítja az ügyfelek kiszolgálását.

Létezik egy sor könyvelési vagy ügyviteli program, amelyek megengedik a gyors számlázást is - mondhatnák egyesek. De, ha alaposabban elemezzük a témát, megfigyelhetjük, hogy ezek komplex és rendszerint drága programok (több ezer vagy több tízezer euró értékben) és főleg a nagy cégeknek szólnak. A székelyudvarhelyi Gsystems cég egy innovatív megoldást javasol: egy online számlázási programot, amely hozzáférhető bármelyik cégnek és amelyik nem feltételez kezdeti beruházásokat.

Fakturi.ro programmal a számlák és nyugták kiadása és követése majdnem automatikus lesz, jelentősen megkönnyítve a cégek munkáját.

Azok a cégek, amelyek letesztelték a programot pozitív véleményt formáltak ennek hatékonyságáról és felhasználóbarát jellegéről.

A számlák személyesíthetőek, úgy méret, forma, mint cég logó / fejléccel, nyugtával vagy anélkül.

A rendszer ingyen tesztelhető a http://fakturi.ro/ címen.

Blog

A Férfi Napja -

integrált marketing kampány romániai

Bergenbier sörmárkának

A Férfi Napja ötlete, amelyik az elmúlt 10 év legjobb integrált kampány díját kapta Romániába egy sör mellett született. Liviu Irimia és Stefan Teodorescu, mint a cég marketing menedzsere,  a Leo Burnettől  Bogdan Naumov kreatív igazgató, illetve Michael Ghyka (General Manager az InBev / Bergenbier SA) közös ötleteléséből pattant ki az ötlet.

A Bergenbier volt akkoriban a román labdarúgó vállogatott szponzora, férfias értékekre próbált hangsúlyt fektetni, de nem volt meg az elvárt eredmény a fogyasztók körében. A konkurens márkák (CIUC, URSUS, GOSSER) sokkal férfiasabbnak tüntek a fogyasztók szemében, a két vezéregyéniség érezte, hogy valami nagyon eredeti és ütős kampányt kell összehozzon, hogy megfelelő kommunikációs és marketing előrelépés történjék.

...bővebben