HU RO EN     

"Incofop" és "Kompetens nők" képzési projektek

   Cégünk vezetői  résztvettek a Dolj megyei CRFPA és a Hargita Megyei Munkaerő Elhelyező Ügynökség által lebonyolított, felnőttképzési projektekben. Konkrét feladataink a projekt keretén belől megtartott bolti eladói tanfolyamok lebonyolítása volt, elméleti és gyakorlati képzések.
   Az Incofop projekt keretén belől, a nyikómenti Siménfalván tartottunk 2011 végén, egy három hónapos tanfolyamot, a helyi munkanélkülieknek. A tanfolyam címe "bolti eladó" (lucrator in comert).  
   Hasonló jellegű tanfolyam zajlott Csíkszeredában is, a "Kompetens nők" projekt keretén belől, 2012 április - június periódusban is.
   Mindkét tanfolyamon 13 személy vett részt, akik sikeresen elvégezték a tanfolyamot és letették a záróvizsgát, amely elméleti és gyakorlati tudásukat mérte fel.
   A tanfolyam keretén belől elsajátították a kereskedelem alapvető szervezési feladatait, az ügyfelekkel való helyes bánásmódot, áruk és csomagolóanyagok kezelését gyakorlatban és adminisztratív szempontból, sőt alapvető számítógépkezelői és angol tudással is barátkozhattak.

   Köszönjük partnereinknek és a lelkes részvevőknek.

Blog

A Férfi Napja -

integrált marketing kampány romániai

Bergenbier sörmárkának

A Férfi Napja ötlete, amelyik az elmúlt 10 év legjobb integrált kampány díját kapta Romániába egy sör mellett született. Liviu Irimia és Stefan Teodorescu, mint a cég marketing menedzsere,  a Leo Burnettől  Bogdan Naumov kreatív igazgató, illetve Michael Ghyka (General Manager az InBev / Bergenbier SA) közös ötleteléséből pattant ki az ötlet.

A Bergenbier volt akkoriban a román labdarúgó vállogatott szponzora, férfias értékekre próbált hangsúlyt fektetni, de nem volt meg az elvárt eredmény a fogyasztók körében. A konkurens márkák (CIUC, URSUS, GOSSER) sokkal férfiasabbnak tüntek a fogyasztók szemében, a két vezéregyéniség érezte, hogy valami nagyon eredeti és ütős kampányt kell összehozzon, hogy megfelelő kommunikációs és marketing előrelépés történjék.

...bővebben