HU RO EN     

5 éves az Asti Advertising

   5 év… Egyesek szerint sok, mások szerint elenyésző. Számunkra öt eseménnyel teli év volt. Rövid gazdasági fellendülés alatt indult a kis vállalkozásunk, nagy lendülettel és lelkesedéssel. Közben tanúi voltunk a gazdaság gyökeres változásainak, amelyet Alvin Toffler már évek óta előre jelzett és számítottunk rá, de mégis mindenkire kemény hatással volt.

   Folyamatos újítással, új piacok keresésével sikerült talpon maradni. A kezdeti, főleg business to business marketing tanácsadás kibővült és kiterjedt fogyasztói piacokra, kereskedő és termelői cégekre. Majd fokozatosan a közszférának is nyújtottunk szolgáltatást. Elsősorban, a POSDRU (humán erőforrás fejlesztés) projektekben sikerült jelentős lépéseket tenni. A piackutatás, marketing tanácsadás, stratégiák kidolgozása és gyakorlatba ültetése, reklámkampányok mellett folyamatosan áttértünk képzésekre is.

   Főiskolai körökkel való együttműködés segített tisztábban látni a szükséges változásokat.

   Sokat köszönhetünk partnereinknek, akikkel a nehéz időkben sikerült együtt dolgozni. Köszönjük nekik!

   Most itt vagyunk 5 évesen, megújult erővel, készen a következő ötre. Közösen, folyamatosan fejlődve és alkalmazkodva az új kihívásokhoz.

Blog

A Férfi Napja -

integrált marketing kampány romániai

Bergenbier sörmárkának

A Férfi Napja ötlete, amelyik az elmúlt 10 év legjobb integrált kampány díját kapta Romániába egy sör mellett született. Liviu Irimia és Stefan Teodorescu, mint a cég marketing menedzsere,  a Leo Burnettől  Bogdan Naumov kreatív igazgató, illetve Michael Ghyka (General Manager az InBev / Bergenbier SA) közös ötleteléséből pattant ki az ötlet.

A Bergenbier volt akkoriban a román labdarúgó vállogatott szponzora, férfias értékekre próbált hangsúlyt fektetni, de nem volt meg az elvárt eredmény a fogyasztók körében. A konkurens márkák (CIUC, URSUS, GOSSER) sokkal férfiasabbnak tüntek a fogyasztók szemében, a két vezéregyéniség érezte, hogy valami nagyon eredeti és ütős kampányt kell összehozzon, hogy megfelelő kommunikációs és marketing előrelépés történjék.

...bővebben