HU RO EN     

Telework projektzárás

   A napokban ért véget az elmúlt évek egyik legnagyobb horderejű projektje, amelyben részvettek cégünk képviselői, Benedek Adrienne és Székely Szilárd. A Telework projekt Erdély több megyéjében adott lehetőséget vidéki munkanélkülieknek, hogy új szakmákat, készségeket sajátítsanak el a következő területeken: könyvelés, webdesign, vállalkozás, számítógépes adatfeldolgozó, idegen nyelv és marketing – telefonos értékesítés. Egy egy diák leghosszabb kilenc hónapig részesült az ingyenes képzésben.

   Az elmúlt másfél év alatt, három szériában, összesen több mint száz diákot képeztünk. Ezen fiatalok egy része, már a tanfolyam során munkahelyet talált és megszakította a tanfolyamot, mások meg kilenc hónap intenzív tanulás után kerestek, keresnek állást, illetve néhányuk vállalkozóként próbálkozik sikereket elérni.

Sok sikert kívánunk!

Blog

A Férfi Napja -

integrált marketing kampány romániai

Bergenbier sörmárkának

A Férfi Napja ötlete, amelyik az elmúlt 10 év legjobb integrált kampány díját kapta Romániába egy sör mellett született. Liviu Irimia és Stefan Teodorescu, mint a cég marketing menedzsere,  a Leo Burnettől  Bogdan Naumov kreatív igazgató, illetve Michael Ghyka (General Manager az InBev / Bergenbier SA) közös ötleteléséből pattant ki az ötlet.

A Bergenbier volt akkoriban a román labdarúgó vállogatott szponzora, férfias értékekre próbált hangsúlyt fektetni, de nem volt meg az elvárt eredmény a fogyasztók körében. A konkurens márkák (CIUC, URSUS, GOSSER) sokkal férfiasabbnak tüntek a fogyasztók szemében, a két vezéregyéniség érezte, hogy valami nagyon eredeti és ütős kampányt kell összehozzon, hogy megfelelő kommunikációs és marketing előrelépés történjék.

...bővebben