HU RO EN     

Partnerség a G Systems céggel – PControl projekt

Az Asti Advertising tanácsadó iroda és a G Systems szoftverfejlesztő cég tovább folytatja az elmúlt években elkezdett partnerségét. A PControl online termeléskövetési rendszert a G Systems fejlesztette ki a könnyűipari kis és középvállalatoknak, elsősorban készruhagyárakra fókuszálva. A rendszer elsődleges célkitűzése a termelékenység növelése és a költségek kézben tartása. Az Asti Advertising támogatja a rendszer alkalmazását a KKV-ék hatékonyságának és piacképességének érdekében.
A rendszer eredetisége, hogy eltérően az eddig megszokottaktól, nem feltételez több tízezer eurós kezdő beruházást, hanem egy, a kisvállalatok számára is hozzáférhető havi bérlettel használható. Kezdeti minimális igény egy internetes csatlakozású számítógép, és egy vonalkód olvasó. A rendszer bárhonnan elérhető interneten keresztül, így tehát egy vállalat vagy termelés vezető, akár egy delegáció során is napra pontos információval rendelkezik a termelésről.  

Főbb előnyei:
Kiszámítja minden alkalmazott hatékonyságát és ezáltal munkateljesítménnyel arányos bérezést tesz lehetővé.
Teljes kézbentartása a költségeknek.
Hibák pontos követése és visszaszorítása.
Megrendelések költségeinek pontos előszámítása.
Termeléstervezési segédlet.
A következő periódusban a PControl rendszer ingyen tesztelhető két hónapig. Ezalatt a vállalatvezetés kockázatmentesen meggyőződhet a rendszer hatékonyságáról és alaposan megismerheti azt, mielőtt hivatalosan alkalmazná.
Bővebben a www.pcontrol.gsystems.ro vagy marketingindustrial.ro/blog/hu oldalakon.

Blog

A Férfi Napja -

integrált marketing kampány romániai

Bergenbier sörmárkának

A Férfi Napja ötlete, amelyik az elmúlt 10 év legjobb integrált kampány díját kapta Romániába egy sör mellett született. Liviu Irimia és Stefan Teodorescu, mint a cég marketing menedzsere,  a Leo Burnettől  Bogdan Naumov kreatív igazgató, illetve Michael Ghyka (General Manager az InBev / Bergenbier SA) közös ötleteléséből pattant ki az ötlet.

A Bergenbier volt akkoriban a román labdarúgó vállogatott szponzora, férfias értékekre próbált hangsúlyt fektetni, de nem volt meg az elvárt eredmény a fogyasztók körében. A konkurens márkák (CIUC, URSUS, GOSSER) sokkal férfiasabbnak tüntek a fogyasztók szemében, a két vezéregyéniség érezte, hogy valami nagyon eredeti és ütős kampányt kell összehozzon, hogy megfelelő kommunikációs és marketing előrelépés történjék.

...bővebben