HU RO EN     

Beerstorming 2.0 Online projektek

Cégünk egy sor új projekten dolgozik partnereinkkel a Mini-Web és a G Systems cégekkel, amint az előző hírekben is említettük. Ezek egy része a business to business szféráknak szól, mig mások társult kereskedelmi oldalak (un. affiliate site ok).

Industrial Marketing


Panasonic digital camera
 

E-book Industrial Marketing

Online industrial marketing

Beerstorming2.0

Ingyenes szamlazas

Descarca fotografii de calitate

Castiga bani din fotografii

Download high quality images photos

Ezek az oldal még fejlesztés alatt állnak.

Blog

A Férfi Napja -

integrált marketing kampány romániai

Bergenbier sörmárkának

A Férfi Napja ötlete, amelyik az elmúlt 10 év legjobb integrált kampány díját kapta Romániába egy sör mellett született. Liviu Irimia és Stefan Teodorescu, mint a cég marketing menedzsere,  a Leo Burnettől  Bogdan Naumov kreatív igazgató, illetve Michael Ghyka (General Manager az InBev / Bergenbier SA) közös ötleteléséből pattant ki az ötlet.

A Bergenbier volt akkoriban a román labdarúgó vállogatott szponzora, férfias értékekre próbált hangsúlyt fektetni, de nem volt meg az elvárt eredmény a fogyasztók körében. A konkurens márkák (CIUC, URSUS, GOSSER) sokkal férfiasabbnak tüntek a fogyasztók szemében, a két vezéregyéniség érezte, hogy valami nagyon eredeti és ütős kampányt kell összehozzon, hogy megfelelő kommunikációs és marketing előrelépés történjék.

...bővebben