HU RO EN     

Beerstorming2.0 New online marketing projects

Our company in partnership with our strategic allies Mini-Web and GSystems developed a few new online marketing projects.One of them targets the online business to business world and others are affiliate site for consumer goods commerce. Here you have some of them:    

Industrial Marketing

Panasonic digital camera 

E-book Industrial Marketing

Online industrial marketing

Beerstorming2.0

Facturare Gratis

Descarca fotografii de calitate

Castiga bani din fotografii

Download high quality images photos

Panasonic digital camera

Blog

O experienţă nouă în marketingul (industrial) online. Noile tendinţe pe pieţele de larg consum, dar şi cele de tip business to business ne oferă produse fizice şi servicii cât de cât palpabile prin medii online. Acum am avut o experienţă inedită, mai precis vânzarea personală a unui serviciu online. Partenerii noştrii de la G Systems au dezvoltat o platformă online de urmărire şi control al producţiei, accesibilă prin internet din orice loc, care nu necesită prezenţa managerilor în fabrică, pentru a fi la curs cu ce se întâmplă în producţie.  La prima analiză ni se părea logic, ca fiind un produs (serviciu) online să fie promovat, valorificat tot online. Dar la o analiză mai profundă, am realizat şi am căzut de comun acord, că o campanie de promovare - comercializare numai online, n-are nici o şansă.

Ideea de bază este acum, că este nevoie de vânzare personală intensivă, focusată pe o nişă bine definită. Vânzare care poate fi susţinută de elemente online.

...mai departe