HU RO EN     

Marketing consulting

 

Fejlődést kereső és problémákkal küzdő cégek egyaránt igényelik külső, tapasztalattal és elméleti tudással rendelkező szakemberek támogatását.  

Egy marketing tanácsadó cég szerepe, elsősorban az, hogy specifikus tudásával támogassa az ügyfelei döntéseit:
- elemezze e cég piaci helyzetét és megfelelő diagnózist áll
ítson fel
- megfelelő javaslat csomagot terjesszen elő a problémák megoldására
- hosszú távu marketing stratégiát javasoljon
- seg
ítsen a gyakorlatba ültetésnél és kiértékelésnél

A marketing és kereskedelmi tevékenység alapkövei a marketingterv és kommunikációs stratégia, a legmegfelelőbb eszközök a kereskedelmi és marketing tevékenység megtervezésére, gyakorlatban ültetésére és kontrolljára.
Ezen szolgáltatásainkat egészíti ki a széleskörű marketing és reklám tanácsadás, amely segít ügyfelünknek felépíteni a várt márka és cég image-t, megfelelő kereskedelmi és marketing politikát, megszerezni egy stabil piaci poz
íciót, egy sikeres tevékenység érdekében.

Az üzleti tervek a teljes cégvezetés hasznos segédeszköze, mondhatni gyakorlati útmutatója. Szükséges dokumentum a cég életében, úgy belső alkalmazásban, mint a külső partenerekkel való kapcsolatban, beruházások, hitelezések esetében.


Marketing consulting

Training

office for consulting

Blog

A Férfi Napja -

integrált marketing kampány romániai

Bergenbier sörmárkának

A Férfi Napja ötlete, amelyik az elmúlt 10 év legjobb integrált kampány díját kapta Romániába egy sör mellett született. Liviu Irimia és Stefan Teodorescu, mint a cég marketing menedzsere,  a Leo Burnettől  Bogdan Naumov kreatív igazgató, illetve Michael Ghyka (General Manager az InBev / Bergenbier SA) közös ötleteléséből pattant ki az ötlet.

A Bergenbier volt akkoriban a román labdarúgó vállogatott szponzora, férfias értékekre próbált hangsúlyt fektetni, de nem volt meg az elvárt eredmény a fogyasztók körében. A konkurens márkák (CIUC, URSUS, GOSSER) sokkal férfiasabbnak tüntek a fogyasztók szemében, a két vezéregyéniség érezte, hogy valami nagyon eredeti és ütős kampányt kell összehozzon, hogy megfelelő kommunikációs és marketing előrelépés történjék.

...bővebben