HU RO EN     

Humán erőforrás tanácsadás

 

A gazdasági élet tapasztalata és a kutatási eredmények szerint:
- Minden három alkalmazottból kettő csalódást okoz már az első évben
- Minden három alkalmazottból kettő inkább máshol szeretne dolgozni, vagy más munkakörben
- 10 jelentkezőből 9 túlozni fog, hogy megkapja a munkát
- A legtöbb felvételi döntést az interjú első 5 percében hozzák meg, gyakran tévesen
- Egy kilépő dolgozó helyett egy új felvétele több anyagi veszteséget okoz
- A személyzet vándorlás 80%-a elkerülhető
- A dolgozók képzése-fejlesztése során, a mindenki számára azonos tréning után nem következik be a várt eredmény. Fontos, hogy tudjuk, kit, miért és mire kell képeznünk ahhoz, hogy sikeresebb lehessen a munkájában
- Az emberekkel kapcsolatos döntések meghozatalához nélkülözhetetlen információkat könnyen, gyorsan és objektíven biztosítják a mérések-tesztek

 

Számos humán erőforrás menedzsment eszköz áll rendelkezésünkre hogy ezeket a problémákat megoldjuk, elsősorban a Profiles International Személyzet Elemző Rendszere. 

A Profiles International a legkorszerűbb humán erőforrás eszközökkel és értékelő módszerekkel segíti hozzá a vállalatokat és intézményeket, hogy szervezeteik kisebb ráfordítás mellett nagyobb teljesítménnyel, hatékonysággal és haszonnal működjenek.
A
Profiles International romániai csapata megfelelő szakképzéssel (pszichológusok, szociológusok, szervezeti kultúra szakértők), tapsztalattal és eszközökkel rendelekezik, segít megoldani különböző szervezetek (cégek és intézmények) humán erőforrás problémáit.

Szakszerű tesztek és felmérések alapján javasolnak képzéseket, szakmai felkészítőket és egyébb HR szolgáltatásokat. 

 


HR conference Profiles International Bran

HR Workshop for Szeklerlands' mayors

Sales training for students

Blog

A Férfi Napja -

integrált marketing kampány romániai

Bergenbier sörmárkának

A Férfi Napja ötlete, amelyik az elmúlt 10 év legjobb integrált kampány díját kapta Romániába egy sör mellett született. Liviu Irimia és Stefan Teodorescu, mint a cég marketing menedzsere,  a Leo Burnettől  Bogdan Naumov kreatív igazgató, illetve Michael Ghyka (General Manager az InBev / Bergenbier SA) közös ötleteléséből pattant ki az ötlet.

A Bergenbier volt akkoriban a román labdarúgó vállogatott szponzora, férfias értékekre próbált hangsúlyt fektetni, de nem volt meg az elvárt eredmény a fogyasztók körében. A konkurens márkák (CIUC, URSUS, GOSSER) sokkal férfiasabbnak tüntek a fogyasztók szemében, a két vezéregyéniség érezte, hogy valami nagyon eredeti és ütős kampányt kell összehozzon, hogy megfelelő kommunikációs és marketing előrelépés történjék.

...bővebben