HU RO EN     

Despre noi

 

Asti Advertising

 

Firmă de consultanţă cu sediul la Miercurea-Ciuc. Principalele servicii sunt legate de consultanţă de marketing şi resurse umane, respectiv formare profesională. 
Firma funcţionează sub denumirea Asti Advertising din 2006. În perioada precedentă ne-am ocupat tot de marketing şi activitate de consultanţă, la diferite firme de importanţă naţională.

Convingerea noastră este, că numai cu pregătire teoretică aprofundată şi cu o experienţă vastă putem oferi clienţilor noştrii servicii eficiente.

Suntem o echipă dinamică cu experienţă importantă acumulată în diferite domenii: comerţ cu materiale de construcţii, comerţ cu produse industriale, turism, instalaţii, produse alimentare, confecţii metalice, industria mobilei, comerţ cu produse de uz casnic de lungă durată.
Am oferit consultanţă (marketing, management şi resurse umane) pentru aceste domenii.

În ultimii ani, am ţinut o serie de cursuri de formare profesională: competenţe antreprenoriale, marketing, vânzări, protocol, comunicare, informatică şi blog, contabilitate etc. În acest sens am colaborat cu o serie de instituţii de învăţământ superior din ţară şi din străinătate.


În acelaşi timp, dorind să păstrăm legătura şi cu mediul academic, am acceptat invitaţia de a colabora, a unei şcoli internaţionale de afaceri: Colegiul EDUTUS (fostul Mutf), la Centrul Educaţional Mutf din OdorheiuSecuiesc.


Székely Szilárd

Asti Advertising iroda

Asti Advertising iroda targyalo

Benedek Adrienne

Blog

O experienţă nouă în marketingul (industrial) online. Noile tendinţe pe pieţele de larg consum, dar şi cele de tip business to business ne oferă produse fizice şi servicii cât de cât palpabile prin medii online. Acum am avut o experienţă inedită, mai precis vânzarea personală a unui serviciu online. Partenerii noştrii de la G Systems au dezvoltat o platformă online de urmărire şi control al producţiei, accesibilă prin internet din orice loc, care nu necesită prezenţa managerilor în fabrică, pentru a fi la curs cu ce se întâmplă în producţie.  La prima analiză ni se părea logic, ca fiind un produs (serviciu) online să fie promovat, valorificat tot online. Dar la o analiză mai profundă, am realizat şi am căzut de comun acord, că o campanie de promovare - comercializare numai online, n-are nici o şansă.

Ideea de bază este acum, că este nevoie de vânzare personală intensivă, focusată pe o nişă bine definită. Vânzare care poate fi susţinută de elemente online.

...mai departe