HU RO EN     

Rólunk

 

Asti Advertising

 

Csíkszeredai székhelyű tanácsadó cég vagyunk. Fő szolgáltatásaink marketing és humán erőforrás tanácsadás, illetve trainingek.
2OO6 óta működik a cégünk a tanácsadás terén Asti Advertising néven. Előtte, más jogi formában, több éven keresztűl, szintén marketing és tanácsadói tevékenységgel foglalkoztunk, különböző, országos szintű cégeknél.

 

Meggyőződésünk, hogy csak megalapozott elméleti tudással és ezt kiegészítő széleskörű tapasztalattal tudunk ügyfeleink számára hatékony szolgáltatást nyújtani. És, hogy a folyamatos személyes és szakmai fejlődés elengedhetetlen a siker érdekében.

Dinamikus csapat vagyunk, széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a következő területeken: építőanyag és acél nagy és kiskereskedelem, ipari termékek forgalmazása, turizmus, élelmiszeripar, installációs termékek forgalmazása, fém megmunkálás, bútoripar, háztartási gépek forgalmazása.

A fent említett ágazatoknak és közintézményeknek nyújtottunk üzleti tanácsadást (marketing, humán erőforrás és menedzsment).

Az elmult években intenzív felnőttképző tanfolyamokat tartottunk: vállalkozó képzés, etikett és protokoll, marketing, értékesítés, infó és blogszerkesztés, könyvelés, kommunikáció, közülük többet neves egyetemekkel együttműködve. 

Párhuzamosan gazdasági az Edutus Főiskolán (volt MÜTF) oktatunk, a Székelyudvarhelyi Mütf Oktatási Központban. Eddig tárgyaink: értékesítés és külkereskedelmi technikák, illetve régió és településmarketing.


Székely Szilárd

Asti Advertising iroda

Asti Advertising iroda targyalo

Benedek Adrienne

Blog

A Férfi Napja -

integrált marketing kampány romániai

Bergenbier sörmárkának

A Férfi Napja ötlete, amelyik az elmúlt 10 év legjobb integrált kampány díját kapta Romániába egy sör mellett született. Liviu Irimia és Stefan Teodorescu, mint a cég marketing menedzsere,  a Leo Burnettől  Bogdan Naumov kreatív igazgató, illetve Michael Ghyka (General Manager az InBev / Bergenbier SA) közös ötleteléséből pattant ki az ötlet.

A Bergenbier volt akkoriban a román labdarúgó vállogatott szponzora, férfias értékekre próbált hangsúlyt fektetni, de nem volt meg az elvárt eredmény a fogyasztók körében. A konkurens márkák (CIUC, URSUS, GOSSER) sokkal férfiasabbnak tüntek a fogyasztók szemében, a két vezéregyéniség érezte, hogy valami nagyon eredeti és ütős kampányt kell összehozzon, hogy megfelelő kommunikációs és marketing előrelépés történjék.

...bővebben