HU RO EN     

Place marketing

 

Place marketing - benefits of the principles and tools of "classic marketing" to develop the atractivity of places (town, village, region, country), or to increase chances for survive and to develop tourism, investments, local people in different communities.


Who "sales" places? - development agencies, companies in tourism, local authorities.


We have to understand how "buyers" chose different destinations:
    - investors, where they put their money?
    - tourists, where do they spend hollidays?
These decisions can and must be influenced.Place marketing helps us to proceed eficiently.


Regio marketing

Regio marketing

Horses at the Zetevar Pension Szeklerland

Flyer of the Zetevar Pension - Szeklerland

Blog

O experienţă nouă în marketingul (industrial) online. Noile tendinţe pe pieţele de larg consum, dar şi cele de tip business to business ne oferă produse fizice şi servicii cât de cât palpabile prin medii online. Acum am avut o experienţă inedită, mai precis vânzarea personală a unui serviciu online. Partenerii noştrii de la G Systems au dezvoltat o platformă online de urmărire şi control al producţiei, accesibilă prin internet din orice loc, care nu necesită prezenţa managerilor în fabrică, pentru a fi la curs cu ce se întâmplă în producţie.  La prima analiză ni se părea logic, ca fiind un produs (serviciu) online să fie promovat, valorificat tot online. Dar la o analiză mai profundă, am realizat şi am căzut de comun acord, că o campanie de promovare - comercializare numai online, n-are nici o şansă.

Ideea de bază este acum, că este nevoie de vânzare personală intensivă, focusată pe o nişă bine definită. Vânzare care poate fi susţinută de elemente online.

...mai departe