HU RO EN     

Portfolio

 

Asti Advertising provides a wide range of marketing and human resource services for business firms and other organizations.


In the first period we focused on trading companies mostly in business to business domains.

 

By now we have customers from different fields of activity: building material and steel trading, food and beverage production and retail, transportation, tourism, household equipment, fundations and other institutes.  

 Some of our customers:

Melinda Impex Steel Rt.
Lactis
Promat International
Bernina - Rollnizo
Merkur
Harmopan
Zetevar Panzio
Mentor
Gambrinusz

 


Melinda-Impex Steel TIB

Lactis flyer

Bernina Rollnizo - TIBCO

Merkur Supermarket

Zetevar Panzio flyer

Blog

O experienţă nouă în marketingul (industrial) online. Noile tendinţe pe pieţele de larg consum, dar şi cele de tip business to business ne oferă produse fizice şi servicii cât de cât palpabile prin medii online. Acum am avut o experienţă inedită, mai precis vânzarea personală a unui serviciu online. Partenerii noştrii de la G Systems au dezvoltat o platformă online de urmărire şi control al producţiei, accesibilă prin internet din orice loc, care nu necesită prezenţa managerilor în fabrică, pentru a fi la curs cu ce se întâmplă în producţie.  La prima analiză ni se părea logic, ca fiind un produs (serviciu) online să fie promovat, valorificat tot online. Dar la o analiză mai profundă, am realizat şi am căzut de comun acord, că o campanie de promovare - comercializare numai online, n-are nici o şansă.

Ideea de bază este acum, că este nevoie de vânzare personală intensivă, focusată pe o nişă bine definită. Vânzare care poate fi susţinută de elemente online.

...mai departe