HU RO EN     

Profiles International

 

   Több mint 45.000 cég és szervezett, 120 országból tanúskodik a Profiles International vezető piaci poziciójáról a személyzet értékelés és fejlesztés terén.

   A Profiles International 2003-tól van jelen a romániai piacon. Tevékenységének kezdetét jelentette a Profiles eszközök lefordítása és adaptálása Románia lakósságára.

   Jelenleg országos kiterjedésű dealeri és konzultánis hálózattal rendelkezik. A Profiles International Románia professzionalizmusát jellemzi, hogy ez a csapat felel a Profiles termékek terjesztéséért több keleteurópai országban, egyedüli képviselőként: Oroszország, Ukrajna, Moldávia és Bulgária.

   A továbbiakban néhány meggyőző referencia, a teljesség igénye nélkül: Brassó Polgármesteri Hivatal, Bukarest Főpolgármesteri Hivatala, Resicabányai Polgármesteri Hivatal, Európai Integrációs Minisztérium, Országos Kadaszteri Hivatal, Igazságszolgáltatási  Főtanács (Consiliul Superior al Magistraturii), Raiffeisen Bank, Petromservice, Brau Union, Orange, Connex-Vodafone, Siemens PSE , Ericsson, OTP Bank, Telemobil-Zapp, Swedwood-IKEA, Michelin, Bigotti, Tenaris-Silcotub, Caroli Foods, Coca-Cola, Lucian Blaga Egyetemen, Goodyear-Dunlop, Titan Mar, Scorillo, Lukoil, A&D Pharma, Athenee Palace Hilton, Pasmatex, Kronospan, Macromex, Kolozsvári Műszaki Egyetem, RA Aquatim, EuroGSM, MOL, Elpreco, Elite Cafe, InterSnack, Alpha Bank, BCR-Erste, Romaneasca Bank,  Autonet, Terapia.

Profiles International

Blog

A Férfi Napja -

integrált marketing kampány romániai

Bergenbier sörmárkának

A Férfi Napja ötlete, amelyik az elmúlt 10 év legjobb integrált kampány díját kapta Romániába egy sör mellett született. Liviu Irimia és Stefan Teodorescu, mint a cég marketing menedzsere,  a Leo Burnettől  Bogdan Naumov kreatív igazgató, illetve Michael Ghyka (General Manager az InBev / Bergenbier SA) közös ötleteléséből pattant ki az ötlet.

A Bergenbier volt akkoriban a román labdarúgó vállogatott szponzora, férfias értékekre próbált hangsúlyt fektetni, de nem volt meg az elvárt eredmény a fogyasztók körében. A konkurens márkák (CIUC, URSUS, GOSSER) sokkal férfiasabbnak tüntek a fogyasztók szemében, a két vezéregyéniség érezte, hogy valami nagyon eredeti és ütős kampányt kell összehozzon, hogy megfelelő kommunikációs és marketing előrelépés történjék.

...bővebben