HU RO EN     

PR rendezvények

 

A hagyományos médiákban való reklámozás fejlődésével párhuzamosan felfigyeltek az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolat kiépítésének fontosságára. A különböző cégrendezvények pozitív benyomást hagyhatnak ügyfeleikben a céggel vagy szolgáltatásaival kapcsolatosan.
A hagyományos reklámmal (ATL) ellentétben, a PR rendezvények - ügyféltalálkozó, termékbemutató, sajtótájékoztató, illetve kiállítások és vásárok sokkal inkább személyreszóló élményt tudnak nyújtani, ugyanis az ügyfél majdnem bármely érzékére tudnak hatni egyidőben és sok esetben a termékek/szolgáltatások kipróbálására is lehetőség nyílik.


Csikszeredai Melinda Steel megnyito

Melinda Steel 10 eves - Ugyfeltalalkozo

Szovata 2004 Sovata

Blog

A Férfi Napja -

integrált marketing kampány romániai

Bergenbier sörmárkának

A Férfi Napja ötlete, amelyik az elmúlt 10 év legjobb integrált kampány díját kapta Romániába egy sör mellett született. Liviu Irimia és Stefan Teodorescu, mint a cég marketing menedzsere,  a Leo Burnettől  Bogdan Naumov kreatív igazgató, illetve Michael Ghyka (General Manager az InBev / Bergenbier SA) közös ötleteléséből pattant ki az ötlet.

A Bergenbier volt akkoriban a román labdarúgó vállogatott szponzora, férfias értékekre próbált hangsúlyt fektetni, de nem volt meg az elvárt eredmény a fogyasztók körében. A konkurens márkák (CIUC, URSUS, GOSSER) sokkal férfiasabbnak tüntek a fogyasztók szemében, a két vezéregyéniség érezte, hogy valami nagyon eredeti és ütős kampányt kell összehozzon, hogy megfelelő kommunikációs és marketing előrelépés történjék.

...bővebben