HU RO EN     

Parteneri

 

   Din dorinţa de a satisface cele mai exigente şi mai complexe nevoi ale clienţilor nostrii, am dezvoltat relaţii stabile cu firme şi instituţii specializate în diferite domenii: mass-media (ziare, TV, radio), instituţii de cercetare de piaţă, centre de evaluare, testare şi dezvoltare în domeniul resurselor umane, producţie publicitară, printuri, reclame TV, realizare de CD-uri flash de prezentare, panouri outdoor şi nu în ultimul rând cadouri promoţionale.

   Avem colaborări apropiate cu centre universitare recunoscute din ţară, care ne asigură o activitate de un înalt nivel profesional bazat atât pe teorii moderni, cât şi pe experienţă practică.

Aceste parteneriate ne dau siguranţa de a găsi soluţiile optime organizaţiei Dumneavoastră.

marketingindustrial.ro
Blog de marketing (industrial)

Fotografii profesionale
Castiga bani din fotografii

Beerstorming2.0

Profiles International

Propaganda
Atip Design
Dima Consulting Grup
East Europe Consulting
Topinvest
Konnertfilm
Mini-Web

Facturare. Gratuit

Blog

O experienţă nouă în marketingul (industrial) online. Noile tendinţe pe pieţele de larg consum, dar şi cele de tip business to business ne oferă produse fizice şi servicii cât de cât palpabile prin medii online. Acum am avut o experienţă inedită, mai precis vânzarea personală a unui serviciu online. Partenerii noştrii de la G Systems au dezvoltat o platformă online de urmărire şi control al producţiei, accesibilă prin internet din orice loc, care nu necesită prezenţa managerilor în fabrică, pentru a fi la curs cu ce se întâmplă în producţie.  La prima analiză ni se părea logic, ca fiind un produs (serviciu) online să fie promovat, valorificat tot online. Dar la o analiză mai profundă, am realizat şi am căzut de comun acord, că o campanie de promovare - comercializare numai online, n-are nici o şansă.

Ideea de bază este acum, că este nevoie de vânzare personală intensivă, focusată pe o nişă bine definită. Vânzare care poate fi susţinută de elemente online.

...mai departe