HU RO EN     

Partnereink

 

   Eltökélt szándékunk, hogy megoldjuk ügyfeleink legigényesebb és legkomplexebb kéréseit. Ebből a célból stabil kapcsolatokat építettünk ki különböző szakcégekkel a marketing, reklám és média, illetve a humán erőforrás, web fejlesztés világából.

 

   Közeli kapcsolataink vannak elismert egyetemi központokkal. Mindez egy komoly szakmai hátteret biztosít cégünknek, összehangolva az elméleti tudást a gyakorlati tapasztalatokkal.

 

   Ezek a partnerkapcsolatok nyújtják számunkra a biztonságot, hogy minden alkalommal megtaláljuk a legjobb megoldásokat az Önök vállalatának.

marketingindustrial.ro
http://www.marketingindustrial.ro/blog/hu

Castiga bani din fotografii
Fotografii profesionale

Beerstorming2.0

Profiles International
Propaganda

Atip Design
Dima Consulting Grup
East Europe Consulting
Topinvest
Konnertfilm
Mini-Web

Facturare. Gratuit

 

Blog

A Férfi Napja -

integrált marketing kampány romániai

Bergenbier sörmárkának

A Férfi Napja ötlete, amelyik az elmúlt 10 év legjobb integrált kampány díját kapta Romániába egy sör mellett született. Liviu Irimia és Stefan Teodorescu, mint a cég marketing menedzsere,  a Leo Burnettől  Bogdan Naumov kreatív igazgató, illetve Michael Ghyka (General Manager az InBev / Bergenbier SA) közös ötleteléséből pattant ki az ötlet.

A Bergenbier volt akkoriban a román labdarúgó vállogatott szponzora, férfias értékekre próbált hangsúlyt fektetni, de nem volt meg az elvárt eredmény a fogyasztók körében. A konkurens márkák (CIUC, URSUS, GOSSER) sokkal férfiasabbnak tüntek a fogyasztók szemében, a két vezéregyéniség érezte, hogy valami nagyon eredeti és ütős kampányt kell összehozzon, hogy megfelelő kommunikációs és marketing előrelépés történjék.

...bővebben