HU RO EN     

Partners

 

   Our strong will is to offer professional services at the highest quality level to our customers. For this we developed longtherm partnerships with different companies and institutes all over Romania: mass-media (TV channels, newspapers, outdoor), research institutes, advertising agencies, studios, webdesign companies, HR agencies etc. 

marketingindustrial.ro 
(Industrial) marketing blog

Beerstorming2.0

Castiga bani din fotografii
Fotografii profesionale
Profiles International
Propaganda
Atip Design
Dima Consulting Grup
East Europe Consulting
Topinvest
Konnertfilm
Mini-Web

Facturare. Gratuit

http://facturare.gsystems.ro/

Blog

O experienţă nouă în marketingul (industrial) online. Noile tendinţe pe pieţele de larg consum, dar şi cele de tip business to business ne oferă produse fizice şi servicii cât de cât palpabile prin medii online. Acum am avut o experienţă inedită, mai precis vânzarea personală a unui serviciu online. Partenerii noştrii de la G Systems au dezvoltat o platformă online de urmărire şi control al producţiei, accesibilă prin internet din orice loc, care nu necesită prezenţa managerilor în fabrică, pentru a fi la curs cu ce se întâmplă în producţie.  La prima analiză ni se părea logic, ca fiind un produs (serviciu) online să fie promovat, valorificat tot online. Dar la o analiză mai profundă, am realizat şi am căzut de comun acord, că o campanie de promovare - comercializare numai online, n-are nici o şansă.

Ideea de bază este acum, că este nevoie de vânzare personală intensivă, focusată pe o nişă bine definită. Vânzare care poate fi susţinută de elemente online.

...mai departe