HU RO EN     

Mini-Web

 

   Csíkszeredai székhelyű, dinamikusan fejlődő webdesign, printdesign és service szolgáltatásokat nyújtó Mini-Web hosszú távu partnerünk. A fejlődő marketing és reklám piacon egyre alapvetőbb igény az online médiákban való részvétel, így a hagyományos marketing eszközöket kiegészítve a Mini-Web által nyújtott online, web típusú szolgáltatásokat is tudjuk ajánlani klienseinknek.
   Fõ profiluk a személyre szabott honlapok tervezése és fejlesztése. Céluk, hogy ügyfeleinknek minél pontosabb, minél megbízhatóbb szolgáltatást nyújtsanak. Az általuk készített weboldalak egyediek, minden esetben klienseik elvárásaihoz igazodva dolgoznak, legyen szó internetes megjelenésrõl, arculattervezésrõl, szórólapok, plakátok tervezésérõl.

Mini-Web

Blog

A Férfi Napja -

integrált marketing kampány romániai

Bergenbier sörmárkának

A Férfi Napja ötlete, amelyik az elmúlt 10 év legjobb integrált kampány díját kapta Romániába egy sör mellett született. Liviu Irimia és Stefan Teodorescu, mint a cég marketing menedzsere,  a Leo Burnettől  Bogdan Naumov kreatív igazgató, illetve Michael Ghyka (General Manager az InBev / Bergenbier SA) közös ötleteléséből pattant ki az ötlet.

A Bergenbier volt akkoriban a román labdarúgó vállogatott szponzora, férfias értékekre próbált hangsúlyt fektetni, de nem volt meg az elvárt eredmény a fogyasztók körében. A konkurens márkák (CIUC, URSUS, GOSSER) sokkal férfiasabbnak tüntek a fogyasztók szemében, a két vezéregyéniség érezte, hogy valami nagyon eredeti és ütős kampányt kell összehozzon, hogy megfelelő kommunikációs és marketing előrelépés történjék.

...bővebben