HU RO EN     

Descarcă

 

   Pe parcursul aniilor trecuţi ne-am dezvoltat împreună cu clienţii noştri. Am dat şi am primit sfaturi, am ţinut cursuri şi am învăţat.

   Dorim să vă oferim măcar o parte din aceste cunoştinţe şi experienţe acumultate. Dacă ar fi posibil v-am pune la dispoziţie toate informaţiile acumulate. Dar, cum ştim cu toţii, unul din principiile de bază a consultanţei este confidenţialitate. Nu putem să divulgăm informaţiile cheie ale clienţilor noştri.

 

Aici găsiţi multe informaţii, instrumente, care vă pot ajuta în activitatea de marketing. Dacă simţiţi nevoia de a utiliza aceste sau astfel de materiale,
instrumente, vă stăm la dispoziţie şi încercăm să vă ajutăm.

Blog

O experienţă nouă în marketingul (industrial) online. Noile tendinţe pe pieţele de larg consum, dar şi cele de tip business to business ne oferă produse fizice şi servicii cât de cât palpabile prin medii online. Acum am avut o experienţă inedită, mai precis vânzarea personală a unui serviciu online. Partenerii noştrii de la G Systems au dezvoltat o platformă online de urmărire şi control al producţiei, accesibilă prin internet din orice loc, care nu necesită prezenţa managerilor în fabrică, pentru a fi la curs cu ce se întâmplă în producţie.  La prima analiză ni se părea logic, ca fiind un produs (serviciu) online să fie promovat, valorificat tot online. Dar la o analiză mai profundă, am realizat şi am căzut de comun acord, că o campanie de promovare - comercializare numai online, n-are nici o şansă.

Ideea de bază este acum, că este nevoie de vânzare personală intensivă, focusată pe o nişă bine definită. Vânzare care poate fi susţinută de elemente online.

...mai departe