HU RO EN     

Letöltések

 

   Az elmúlt évek során ügyfeleinkkel együtt fejlődtünk. Tanácsokat adtunk és kaptunk, tanítottunk és tanultunk.

   Ennek a tudásnak egy részét szeretnénk átadni az érdeklődőknek. Legszívesebben a teljes tudásunkat átadnánk, de persze a tanácsadás egyik fő elve a konfidencialitás. Nem tehetünk köze olyan anyagokat, amelyek ügyfeleink piaci helyzetét ronthatják.

 

   Itt találhatóak és letölthetőek olyan anyagok amelyek a marketing tevékenységben segítséget nyújthatank Önoknek. Ha ezek vagy hasonló eszközök, anyagok szükségesek az Önök szervezetében, akkor szívesen próbálunk segíteni, tanácsokkal, információkkal. 

Blog

A Férfi Napja -

integrált marketing kampány romániai

Bergenbier sörmárkának

A Férfi Napja ötlete, amelyik az elmúlt 10 év legjobb integrált kampány díját kapta Romániába egy sör mellett született. Liviu Irimia és Stefan Teodorescu, mint a cég marketing menedzsere,  a Leo Burnettől  Bogdan Naumov kreatív igazgató, illetve Michael Ghyka (General Manager az InBev / Bergenbier SA) közös ötleteléséből pattant ki az ötlet.

A Bergenbier volt akkoriban a román labdarúgó vállogatott szponzora, férfias értékekre próbált hangsúlyt fektetni, de nem volt meg az elvárt eredmény a fogyasztók körében. A konkurens márkák (CIUC, URSUS, GOSSER) sokkal férfiasabbnak tüntek a fogyasztók szemében, a két vezéregyéniség érezte, hogy valami nagyon eredeti és ütős kampányt kell összehozzon, hogy megfelelő kommunikációs és marketing előrelépés történjék.

...bővebben