reklamkampany - advertising full service outdoor TV Radio sajto online Csikszereda Erdely" />

HU RO EN     

Reklámkampányok

 

   "Térjél be hozzám vacsorázni, mert ha nem mindketten éhenhalunk" - egy korabeli étterem reklám egy tehetséges szakembertől. 

   Egy sikeres kampány alapfeltételei a piac alapos ismerete, a cég helyzetének stratégiai elemzése és a célpiac pontos meghatározása, betályolása.
   Fontos szempont: az összes kommunikációs tevékenység összehangolása a kívánt cél elérése érdekében. Ezek az elvek alapján megtervezzük és végigcsináljuk a cégük TV, sajtó és kültéri reklámkampányait, illetve a nagyobb hatékonyság érdekében az előbbi elemekből felépíthetünk komplex, összehangolt kampányokat is, kiegészítve a marketing mix más elemeivel.

A cég kereskedelmi és marketing politikájának függvényében ezek a kampányok lehetnek helyi, regionális és országos lefedettségüek.

Blog

A Férfi Napja -

integrált marketing kampány romániai

Bergenbier sörmárkának

A Férfi Napja ötlete, amelyik az elmúlt 10 év legjobb integrált kampány díját kapta Romániába egy sör mellett született. Liviu Irimia és Stefan Teodorescu, mint a cég marketing menedzsere,  a Leo Burnettől  Bogdan Naumov kreatív igazgató, illetve Michael Ghyka (General Manager az InBev / Bergenbier SA) közös ötleteléséből pattant ki az ötlet.

A Bergenbier volt akkoriban a román labdarúgó vállogatott szponzora, férfias értékekre próbált hangsúlyt fektetni, de nem volt meg az elvárt eredmény a fogyasztók körében. A konkurens márkák (CIUC, URSUS, GOSSER) sokkal férfiasabbnak tüntek a fogyasztók szemében, a két vezéregyéniség érezte, hogy valami nagyon eredeti és ütős kampányt kell összehozzon, hogy megfelelő kommunikációs és marketing előrelépés történjék.

...bővebben