HU RO EN     

Consultanţă în marketing

 

Firme puternic dezvoltate sau cele care se confruntă cu probleme serioase necesită sprijinul unor specialişti experimentaţi, cu o pregatire teoretică aprofundată.

Rolul unui consultant de marketing este în primul rând să ofere cunoştinţele specifice în sprijinul clientului:
- să analizeze situaţia pe piaţă a firmei şi să ofere o diagnoza corectă
- să propună un pachet optim de soluţii la problemele apărute
- să elaboreze un plan strategic de marketing
- să ofere sprijinul pentru implementare

Baza activităţilor comerciale şi de marketing sunt planul de marketing şi strategia de comunicare, care asigură planificare, implementare şi control.
Aceste servicii trebuie completate de consultanţa în marketing şi publicitate, care ajută clientul să-şi dezvolte imaginea dorită pentru firma şi mărcile ei, să obţină o poziţie puternică pe piaţă prin implementarea unei politici comerciale viabile.

Planurile de afaceri sunt printre cele mai utile instrumente pentru managementul unei companii, atât în legatura cu mediul intern, cât si cu cel extern, în vederea obtinerii unor finanţări din credite sau alte surse.


Marketing consulting

Training

office for consulting

Blog

O experienţă nouă în marketingul (industrial) online. Noile tendinţe pe pieţele de larg consum, dar şi cele de tip business to business ne oferă produse fizice şi servicii cât de cât palpabile prin medii online. Acum am avut o experienţă inedită, mai precis vânzarea personală a unui serviciu online. Partenerii noştrii de la G Systems au dezvoltat o platformă online de urmărire şi control al producţiei, accesibilă prin internet din orice loc, care nu necesită prezenţa managerilor în fabrică, pentru a fi la curs cu ce se întâmplă în producţie.  La prima analiză ni se părea logic, ca fiind un produs (serviciu) online să fie promovat, valorificat tot online. Dar la o analiză mai profundă, am realizat şi am căzut de comun acord, că o campanie de promovare - comercializare numai online, n-are nici o şansă.

Ideea de bază este acum, că este nevoie de vânzare personală intensivă, focusată pe o nişă bine definită. Vânzare care poate fi susţinută de elemente online.

...mai departe