HU RO EN     

Marketing consulting

 

Strong, developping companies and companies with major problems, too needs the services of marketing support from highly prepared and experienced specialists.

The major role of a marketing consultant is to use his specific knowledge developping his customers' business:
- to analyze market situation of companies and to make diagnosis
- to propose a optimal solutions to his customers' problems
- to develop a strategic marketing plan
- to support implementation

Asti Advertising has a large experience in marketing consultany on Romanian markets: industrial goods, FMCG, tourism, retail etc.
Major local and international companies demanded our services.


Marketing consulting

Training

office for consulting

Blog

O experienţă nouă în marketingul (industrial) online. Noile tendinţe pe pieţele de larg consum, dar şi cele de tip business to business ne oferă produse fizice şi servicii cât de cât palpabile prin medii online. Acum am avut o experienţă inedită, mai precis vânzarea personală a unui serviciu online. Partenerii noştrii de la G Systems au dezvoltat o platformă online de urmărire şi control al producţiei, accesibilă prin internet din orice loc, care nu necesită prezenţa managerilor în fabrică, pentru a fi la curs cu ce se întâmplă în producţie.  La prima analiză ni se părea logic, ca fiind un produs (serviciu) online să fie promovat, valorificat tot online. Dar la o analiză mai profundă, am realizat şi am căzut de comun acord, că o campanie de promovare - comercializare numai online, n-are nici o şansă.

Ideea de bază este acum, că este nevoie de vânzare personală intensivă, focusată pe o nişă bine definită. Vânzare care poate fi susţinută de elemente online.

...mai departe