reklamanyag - termekkatalogus szorolap nevjegy banner mesh reklamajandek Philippi Hinz Kunst Csikszereda Erdely" />

HU RO EN     

Reklám anyagok

 

   A mai piacgazdaságban egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az ügyfelekkel való személyes kapcsolatra, főleg a business to business tevékenységű cégeknél. A meglevő vagy potenciális kliensek látogatását sokszor “lázas készülés” előzi meg, amelynek fontos részét képezi a reklámanyagok és ajándéktárgyak előkészítése.
   Egy igényes partnernek az Önök cégéről alkotott véleményét döntően befolyásolhatja a felajánlott reklámanyagok és ajándéktárgyak minősége és stílusa.
   A cég tevékenységének és termékeinek hatékony és pozitív bemutatását jelentős mértékben segítik a jól megszerkesztett, minőségi termékkatalógusok és szórólapok. Ugyanakkor a cég kereskedelmi kommunikációja során a cég arculatának megfelelő típusnyomtatványokat javasolt használni.

   A bemutatkozó kit előkészítésénél figyelembe kell venni a cég tevékenységi körét, a partnerek típusát és azt a környezetett amelyben a cég tevékenykedik.
   Mindezen reklámanyagok gyártásánál figyelemmel kell kísérni a cég arculati elemeit: színek, formák, logó, szlogen.

Blog

A Férfi Napja -

integrált marketing kampány romániai

Bergenbier sörmárkának

A Férfi Napja ötlete, amelyik az elmúlt 10 év legjobb integrált kampány díját kapta Romániába egy sör mellett született. Liviu Irimia és Stefan Teodorescu, mint a cég marketing menedzsere,  a Leo Burnettől  Bogdan Naumov kreatív igazgató, illetve Michael Ghyka (General Manager az InBev / Bergenbier SA) közös ötleteléséből pattant ki az ötlet.

A Bergenbier volt akkoriban a román labdarúgó vállogatott szponzora, férfias értékekre próbált hangsúlyt fektetni, de nem volt meg az elvárt eredmény a fogyasztók körében. A konkurens márkák (CIUC, URSUS, GOSSER) sokkal férfiasabbnak tüntek a fogyasztók szemében, a két vezéregyéniség érezte, hogy valami nagyon eredeti és ütős kampányt kell összehozzon, hogy megfelelő kommunikációs és marketing előrelépés történjék.

...bővebben