HU RO EN     

Trainingek

 

Hosszú évek tapasztalata mutatja, hogy hiába a legjobb stratégia, ha nincs aki gyakorlatba ültesse. Hiába a legjobb technológia, ha nincs aki felhasználja. Hiába a legjobb termék, ha nincs aki értékesítse.  

A különböző marketing, HR és vezetői tevékenységünk során gyakran talalkoztunk szakmai hiányosságokkal. Sok cégvezető, intézmény vezető érzi, tudja, hogy a szervezete fejlődésének a záloga a megfelelő mennyiségű és minőségű alkalmazott.

Az iskolákban, egyetemeken szerzett tudás gyakran nem elegendő, vagy nem elég célirányos egy egy szervezett tevékenységére.

A különböző szakmák és iparág folyamatos fejlődése szükségesé teszi a periódikus, szinte folyamatos képzéseket. Gyakran használt fogalom a Life Long Learning (az úgynevezett életfogytig tartó tanulás). Ezek egy része megoldható a szervezeten belőli szakemberekkel.
Gyakran azonban szükség van külső, szakképzett és képzési tapasztalattal, engedéllyel rendelkező trénerekre.
 
Képzési ajánlatunk:
   - Protokoll és etikett training
   - Régió és településmarketing
   - Marketing
Folyamatosan együttműködünk regionális és országos szintű felnőttképző szervezetekkel, amelyek a nagyobb projektek esetén stabil partnereink.

Amennyiben ilyen jellegű témák érdeklik bátran lépjen kapcsolatba velünk a következő elérhetőségeken.

Blog

A Férfi Napja -

integrált marketing kampány romániai

Bergenbier sörmárkának

A Férfi Napja ötlete, amelyik az elmúlt 10 év legjobb integrált kampány díját kapta Romániába egy sör mellett született. Liviu Irimia és Stefan Teodorescu, mint a cég marketing menedzsere,  a Leo Burnettől  Bogdan Naumov kreatív igazgató, illetve Michael Ghyka (General Manager az InBev / Bergenbier SA) közös ötleteléséből pattant ki az ötlet.

A Bergenbier volt akkoriban a román labdarúgó vállogatott szponzora, férfias értékekre próbált hangsúlyt fektetni, de nem volt meg az elvárt eredmény a fogyasztók körében. A konkurens márkák (CIUC, URSUS, GOSSER) sokkal férfiasabbnak tüntek a fogyasztók szemében, a két vezéregyéniség érezte, hogy valami nagyon eredeti és ütős kampányt kell összehozzon, hogy megfelelő kommunikációs és marketing előrelépés történjék.

...bővebben