HU RO EN     

Human resource consultancy

 

Economical experience and scientific researches show that:
- two out of three employees do not offer the performance expected
- two out of three employees dreams to work somewhere else
- 9 out of 10 candidates to a job exagerate about their capacity to get the job
- most of the employment decisions are taken in the first 5 minutes of the interwiews, very often wrong decisions
- decisions about staff need objectif informantions, which can be obtained fastly and easily by evaluations and personal testing

We use a large number of human resource management tools to solve these problems. One of the most important is the Profiles International System.

After profesionnal tests and evaluations we can propose efficient ways to develop HR, such as, trainings, team buildings and other services.


HR conference Profiles International Bran

HR Workshop for Szeklerlands' mayors

Sales training for students

Blog

O experienţă nouă în marketingul (industrial) online. Noile tendinţe pe pieţele de larg consum, dar şi cele de tip business to business ne oferă produse fizice şi servicii cât de cât palpabile prin medii online. Acum am avut o experienţă inedită, mai precis vânzarea personală a unui serviciu online. Partenerii noştrii de la G Systems au dezvoltat o platformă online de urmărire şi control al producţiei, accesibilă prin internet din orice loc, care nu necesită prezenţa managerilor în fabrică, pentru a fi la curs cu ce se întâmplă în producţie.  La prima analiză ni se părea logic, ca fiind un produs (serviciu) online să fie promovat, valorificat tot online. Dar la o analiză mai profundă, am realizat şi am căzut de comun acord, că o campanie de promovare - comercializare numai online, n-are nici o şansă.

Ideea de bază este acum, că este nevoie de vânzare personală intensivă, focusată pe o nişă bine definită. Vânzare care poate fi susţinută de elemente online.

...mai departe